Verzendinformatie

Op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst zal je pakketje binnen 3 werkdagen bij PostNL afgegeven worden. Bij het bestellen van onze producten hebben we twee verzendmogelijkheden omdat ze door de brievenbus passen.

Brievenbuspakje

Mocht je een product bestellen wat door de brievenbus past, dan kunnen we tegen een tarief van slechts €4,00 je pakketje versturen met een brievenbuspakketje. Wat houdt dit dan in? Een brievenbuspakketje gaat met de briefpost mee, hierdoor kunnen we geen exacte levertijd garanderen. Dit verschilt van de volgende dag tot 4 werkdagen later. 

Pakketje

Voor grotere bestellingen maken wij gebruik van een normale pakketzending. Op het moment dat wij hem bij postnl voor 5 uur aanleveren wordt hij vrijwel altijd de volgende dag bij jou geleverd. Ook de track en trace werkt optimaal bij deze zendingen. Deze verzendmethode kost €6,75.

Duurzaam leveren

Bestellingen binnen Rotterdam worden op dezelfde dag door ons afgeleverd met de fiets! De verzendkosten die u van te voren betaald heeft, zal u dan binnen 3 werkdagen terug op uw rekening ontvangen!